بانک قرضالحسنه رسالت یکی از بانکهای معتبر کشور است که در چند سال اخیر، به جهت ارائه وامهای متعدد با کارمزد اندک به متقاضیان، معروف شده است. با توجه به تورم موجود در ایران، دریافت وام با کارمزد اندک، امکان ایجاد سرمایهگذاری و تسهیل امور مالی را برای مردم فراهم کرده است. در واقع وام بانک رسالت یک نوع تسهیلات بدون بهره بوده که حداکثر کارمزد آن، ۲ درصد است.در نظر داشته باشید که با توجه به مدت زمان سپردهگذاری در این بانک، وام با شرایط و بازپرداختهای متنوعی به متقاضیان تعلق میگیرد.
وام فوری بدون سپردهگذاری و وام با دریافت سفته نیز از جمله دیگر تسهیلات ارائه شده توسط بانک قرضالحسنه رسالت بوده که جزو پرتقاضاترین وامهای این بانک هستند. در ادامه این مقاله به طور کامل با مراحل اخذ وام بانک رسالت آشنا خواهیم شد.
مراحل اخذ وام از بانک قرضالحسنه رسالت
برای اخذ وام از بانک قرضالحسنه رسالت، لازم است که مراحل مختلفی طی شود. این مراحل عبارتند از:
مرحله اول: افتتاح حساب
اولین مرحله برای دریافت وام بانک رسالت، افتتاح حساب در این بانک است. شما میتوانید با در دست داشتن مدارک هویتی از جمله کارت ملی و شناسنامه به یکی از شعب بانک رسالت مراجعه کرده و نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایید. بانک رسالت به منظور راحتی کاربران، امکان افتتاح حساب غیر حضوری را نیز فراهم کرده است. برای افتتاح حساب غیر حضوری نیز میتوانید به سامانه بانک رسالت به آدرس https://rqbank.ir مراجعه کرده و اپلیکیشن همراه بانک رسالت را دانلود کنید. سپس با بار گذاری مدارک هویتی و آدرس پستی و تایید آنها، نسبت به افتتاح حساب و دریافت کارت بانکی اقدام نمایید.
مرحله دوم: برآورد تسهیلات
بعد از افتتاح حساب و سپردهگذاری، نوبت به برآورد تسهیلات میرسد. برای این کار، به پیشخوان بانک رسالت به آدرسpishkhan.rqbank.ir مراجعه کرده و با وارد کردن اطلاعات خود، میزان وام تعلق گرفته به حسابتان را مشاهده کنید. مدت زمان سپردهگذاری شما، بر میزان دریافت تسهیلات موثر خواهد بود. مدت زمان لازم برای سپردهگذاری حداقل ۳ و حداکثر ۶ ماه است. در نظر داشته باشید که در حال حاضر سقف وامهای قرضالحسنه بانک رسالت تا ۴۰۰ میلیون تومان است.
مرحله سوم: اعتبارسنجی
اعتبارسنجی متقاضی برای دریافت انواع تسهیلات بانکی از جمله الزامات مهمی است که همه بانکها به آن توجه ویژهای دارند. این موضوع در مورد دریافت وام از بانک رسالت نیز صدق میکند. اعتبارسنجی در واقع مولفهای است که عدم بدهی و نداشتن چک برگشتی متقاضی را در سیستم بانکی کشور نشان میدهد. پس در صورتی که وام تسویه نشده یا چک برگشتی داشته باشید، وام بانک رسالت به شما تعلق نخواهد گرفت. برای اعتبارسنجی جهت دریافت وام بانک رسالت، از طریق اپلیکیشن آی کاپ به قسمت (سامانه اعتبارسنجی مرآت) رفته و با ارائه مدارک و اطلاعات مورد نیاز از وضعیت اعتبار بانکی خود مطلع شوید. اپلیکیشن آی کاپ را میتوانید از مارکتهای معتبر دانلود نمایید.
مرحله چهارم: اخذ سفته الکترونیکی
همان طور که میدانید برای اخذ برخی از وامهای بانک رسالت، نیاز به سفته دارید. بعد از اینکه مرحله اعتبارسنجی را با موفقیت سپری کردید و مشکلی از نظر عدم اعتبار بانکی مناسب برای دریافت وام بانکی نداشتید، مرحله بعدی دریافت سفته الکترونیکی است. برای دریافت سفته الکترونیکی نیز میتوانید از طریق اپلیکیشن آی کاپ اقدام نمایید. توجه داشته باشید برای دریافت سفته الکترونیکی نیاز به امضاء دیجیتال دارید که این امر نیز با همان اپلیکیشن آی کاپ قابل انجام است. سفتههای الکترونیکی در واقع نسخهی دیجیتال همان سفتههای کاغذی هستند که به شکل آنلاین و الکترونیکی صادر میشوند. با استفاده از سفتههای الکترونیکی، درست همانند نسخههای سنتی و کاغذی، صادرکننده متعهد خواهد شد که در تاریخ معین، مبلغ مورد نظر را به گیرنده سفته پرداخت کند.
مرحله آخر: امضاء کردن قرارداد و نهایی کردن درخواست وام
در مرحله آخر باید به پیشخوان مجازی بانک رسالت به آدرس pishkan.rqbank.ir مراجعه کنید. سپس قسمت مربوط به وام مورد نظر خود را انتخاب کرده و اطلاعات خواسته شده از جمله مشخصات هویتی و حسابی خود را ثبت کنید. بعد از این مرحله و موفقیت در ثبت نام وام بانک رسالت، کارشناسان این بانک درخواست شما را بررسی کرده و نتیجه نهایی را به شما اطلاعرسانی خواهند کرد.
همان طور که اشاره کردیم، انواع وام تسهیلاتی از سوی بانک رسالت به متقاضیان ارائه میشود که شامل وام ۴۰۰ میلیونی بدون کارمزد، وام ۴۰۰ میلیونی با کار مزد ۲ درصد، وام فرزند آوری، وام بدون ضامن، وام فوری ۴۰۰ میلیونی و... است. به طور کلی تمام مراحل اخذ وامهای این بانک تا مرحله چهارم یعنی مرحله دریافت سفته الکترونیکی یکسان هستند. اما در مرحله آخر و در جزئیات نهایی کردن درخواست وام، تفاوتهایی بر حسب نوع و مبلغ وام و مدت زمان انتظار برای دریافت نتیجه نهایی آن، وجود خواهد داشت.