بازار رمز ارزها و صرافیهای ارزهای دیجیتال، روز به روز در حال پر رونقتر شدن است. کاربران ایرانی زیادی هم در این حوزه فعالیت میکنند، اما قضیه برای ایرانیها کمی پیچیده است. به دلیل تحریمهای اعمال شده از سمت آمریکا، با حسابهای مالی ایرانی نمیتوان به راحتی در سطح بینالمللی معاملات مالی داشت. در زمینه فعالیت در صرافیهای ارزهای دیجیتال هم این اتفاق رخ داده است.
بایننس یکی از معتبرترین صرافیهای دنیا، محل فعالیت بسیاری از ایرانیان بود، اما به طرز ناگهانی با اعمال احراز هویت اجباری، حسابهای ایرانی مسدود و سرمایه کاربران بلوکه شد. اگر شما هم از فعالین این حوزه هستید و به دنبال یک صرافی خوب برای انجام معاملات خودتان میگردید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
معرفی 5 صرافی برتر جایگزین بایننس برای ایرانیان
بعد از اتفاقی که در بایننس افتاد، کاربران ایرانی به دنبال پیدا کردن یک صرافی معتبر و خوب هستند. در ادامه 5 صرافی را معرفی میکنیم که کاربران ایرانی بتوانند به راحتی در آنها فعالیت کنند.
BYDFi
این صرافی، سال 2020 در سنگاپور شروع به کار کرد و امروزه در رده بهترین صرافیهای دنیا است. در BYDFi حدوداً 400 رمزارز وجود دارد. مزیت خاص این صرافی این است که از کاربران ایرانی پشتیبانی میکند. شما برای ورود و فعالیت در آن نیازی به تغییر آی پی ندارید.
MEXC
صرافی مکسی یکی از 20 صرافی برتر دنیا است که سال 2018 تأسیس شده و در حال حاضر از 2600 رمز ارز پشتیبانی میکند. در مکسی میتوانید با آی پی ایران ثبت نام کنید. یکی از مزیتهای این صرافی، داشتن اپلیکیشن است.
BingX
بینگ ایکس با 516 رمز ارز، یکی از محبوبترینها است. در این صرافی احراز هویت اجباری نیست؛ به همین دلیل شما با پیش شماره و آی پی ایرانی هم میتوانید فعالیت کنید. بینگ ایکس با ارائه پشتیبانی 24 ساعته در کنار کاربران است.
Hitbtc
این صرافی از قدیمیهای این حوزه است. Hitbtc در سال 2013 تأسیس شده. در این صرافی شما میتوانید با آی پی و پیش شماره ایرانی ثبت نام کنید. Hitbtc اروپایی است و در مکانهای مختلفی دفتر دارد. شاید بتوان محیط کاربری پیچیده این صرافی را نقطه ضعف آن دانست. در Hitbtc شما امکان دسترسی به 800 رمز ارز را دارید. در این صرافی با مبالغ اندک هم میتوانید کار را شروع کنید. نسبت به سایر صرافیها، Hitbtc کارمزد کمتری میگیرد.
ChangeNow
ChangeNow تقریباً صاحب لقب محبوبترین صرافی خارجی در بین ایرانیان است. در این صرافی علاوه بر دسترسی به 400 رمز ارز، نیازی به احراز هویت اجباری هم نیست. علت محبوبیت بالای این صرافی صرفاً پشتیبانی از آی پی ایران نیست، بلکه علت اصلی، امکان استفاده از زبان فارسی است. در این صرافی در منوی انتخاب زبان، شما زبان فارسی را هم میتوانید انتخاب کنید.
در انتخاب صرافی به چه ویژگیهای دقت کنیم؟
حالا که 5 صرافی برتر را معرفی کردیم نوبت انتخاب است. شما ابتدا باید نیاز خود را مشخص کنید.
- از چه رمز ارزهایی استفاده میکنید؟ در انتخاب صرافی حتماً به این نکته توجه کنید که صرافی مورد نظر از رمز ارزهایی که شما میخواهید پشتیبانی میکند.
- حتماً به کشوری که صرافی در آن واقع شده توجه کنید. قوانین خاص بعضی کشورها ممکن است روی آن صرافی و در نتیجه بر حساب شما تأثیر بگذارد.
- محدودیتهای هر صرافی را بررسی کنید. بعضی صرافیها محدودیت حداقل سپرده دارد. شما برای شروع باید به اندازه مشخصی سرمایه در اختیار داشته باشید.
- پشتیبانی از نکات حائز اهمیت است. بحث پول و سرمایه است. یعنی وقتی مشکلی رخ بدهد، ممکن است شما از نظر مالی ضرر کنید. پس انتخاب صرافی با پشتیبانی 24 ساعته منطقیتر است.
صرافی خارجی بهتر است یا داخلی؟
وقتی بحث سرمایه و پول است، عقل حکم میکند که همه جوانب احتیاط رعایت شود. صرافیهای خارجی با امکانات بسیار زیادی که دارند همیشه محبوب هستند. همچنین گزینههای متنوعی دارند و از ارزهای بیشتری پشتیبانی میکنند. همه این ویژگیها در کنار کاربران بسیار زیاد و یک بازار پر رونق، باعث شده ایرانیها با قبول زحمت تغییر آی پی و...در این صرافیها فعالیت کنند، اما باید به یک نکته دقت کرد که صرافیهای خارجی برای کربران ایرانی امنیت بالایی ندارند. هر لحظه ممکن است اتفاقی که برای بایننس افتاد تکرار شود. به همین دلیل پیشنهاد میشود در این صرافیها، معاملات سبک انجام دهید و همه سرمایه خود را در معرض خطر قرار ندهید.
مشکلات صرافیهای خارجی باعث رشد صرافیهای ارز دیجیتال داخلی شده است. صرافیهای داخلی امکانات و جذابیتهای رقبای خارجی خود را ندارند، اما به علت سهولت دسترسی، منوی فارسی، پشتیبانی فارسی و همچنین هماهنگ بودن با نیازهای داخل کشور، گزینه خوبی برای انجام معاملات ارزهای دیجیتال هستند.
سخن آخر
صرافیهای معرفی شده از آی پی ایران پشتیبانی میکنند، اما خطر همیشه وجود دارد. سعی کنید در انجام این معاملات از افراد متخصص مشورت بگیرید تا ضرری متوجه شما نشود. سایت آرینا اقتصادی به عنوان بانک اطلاعات اقتصادی در کنار شماست. با مراجعه به بخشهای مختلف سایت و مطالعه مطالب آموزشی، میتوانید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.