جورج سوروس کیست

جورج سوروس، ۱۲ اوت سال ۱۹۳۰ در بوداپست کشور مجارستان در یک خانواده یهودی به دنیا آمد. نام او بعد از تولد گئوری شوارتز بود و در ادامه با نام جورج سوروس شناخته شد. او در سن هفده سالگی به انگلستان رفت و در سال ۱۹۵۲ از مدرسه بازرگانی انگلستان فارغ التحصیل شد. او در سال ۱۹۶۵ به آمریکا مهاجرت کرد و در آنجا فعالیت‌های اقتصادی و سیاسی بسیاری داشت. فعالیت‌هایی مثل:

  • او در سال ۱۹۶۹ شرکت سوروس را تأسیس کرد و در سی سال گذشته، میانگین سود این شرکت حدود ۳۲ درصد گزارش شده است.
  • در ۱۶ دسامبر ۱۹۹۲، مصادف با چهارشنبه سیاه، با فروش استقراضی لیر استرلینگ باعث ورشکستگی بانک مرکزی انگلستان شد و بانک مرکزی را مجبور به کاهش نرخ پوند کرد.
  • در سال ۲۰۰۳ برای برکناری جورج بوش رئیس جمهور آمریکا، ۵ میلیون دلار به مخالفان بوش در انتخابات کمک کرد.
  • سوروس دو ازدواج ناموفق و یک ازدواج موفق داشت و پنج فرزند دارد. سرمایه خالص او را حدود ۲۴ میلیارد دلار آمریکا تخمین زده‌اند و به عنوان بیست و نهمین فرد ثروتمند جهان معرفی کرده‌اند. اگر می‌خواهید در مورد استراتژی ها و توصیه های اقتصادی جورج سوروس بیشتر بدانید با ما در ادامه همراه باشید.
  • ۱.استراتژی - جورج سوروس

۱.استراتژی - جورج سوروس

استراتژی در اصطلاح به معنی یک طرح عملیاتی دراز مدت برای رسیدن به یک هدف خاص است. جورج یک اقتصاددان بسیار موفق بود که شرکت خود را بر پایه مشاوره‌های اقتصادی بنا کرد. او چند کتاب هم به چاپ رسانده است که خواندن آن‌ها به افراد علاقمند به اقتصاد و سرمایه گذاری پیشنهاد می‌شود.

گئودی شوارتز اغلب تجربیات، استراتژی‌ها و توصیه‌های خود را منتشر کرده است تا علاقمندان به اهداف اقتصادی و سرمایه گذاری بتوانند با کمترین ضرر و بالاترین سود ممکن، دارایی‌های‌شان را افزایش دهند. اینجا به توضیح ۶ استراتژی اصلی جورج سوروس، اشاره می‌کنیم:

  1. سرمایه گذاری ارزشی: نوعی سرمایه گذاری که سود دهی بلند مدت و درصد سود بالا داشته باشد. او سرمایه گذاری‌های کوتاه مدت و به عبارتی موج سواری در بازار را هم تشویق می‌کند، اما توصیه می‌کند که بیشتر دارایی‌های خود را صرف سرمایه گذاری‌های بلند مدت و پرسود کنید.
  2. تحلیل بنیادی: صورت‌های مالی را مرتب رصد کنید، درصد سودآوری را تخمین بزنید و ارزش‌های واقعی را به دور از هیجانات زیر نظر بگیرید.
  3. سرمایه گذاری رشدی: برای سرمایه گذاری به دنبال دارایی‌ها و شرکت هایی باشید که در حال رشد موفق هستند. البته بعضی از این موسسات و شرکت‌ها ریسک شکست هم دارند. در نتیجه باید در شناسایی آن‌ها دقت کنید.
  4. تحلیل تکنیکال: بر اساس داده‌های قبلی بازار، آینده بازار را پیش بینی کنید. گاهی بازارها الگویی تکراری از بازار قبلی خود هستند که با شناخت الگو می‌توان تقریباً بازار را پیش بینی کرد.
  5. سرمایه گذاری با مسئولیت اجتماعی: در موسسه‌ها و شرکت‌هایی سرمایه گذاری کنید که نسبت به جامعه و محیط زیست احساس مسئولیت زیاد داشته باشند و برای آن هزینه کنند.
  6. سرمایه گذاری خلاف جهت: بسیاری اوقات باید در روند تند و افزایشی بازار فروشنده باشید و در روند کند و کاهشی بازار خریدار باشید. این تکنیک برای بسیاری از بازارها مثبت و کارساز است اما به شرط مطالعه کامل آن بازار.

۲.توصیه های جورج سوروس

جورج در مصاحبه‌های فراوان و کتاب‌هایش، توصیه های کاربردی بسیاری دارد که از جمله مهمترین آن‌ها شامل شش توصیه اصلی زیر هستند. این توصیه‌ها حاصل سال‌ها فعالیت و موفقیت‌های درخشان او هستند.

۲.توصیه های جورج سوروس

  1. جورج سوروس اعتقاد دارد که همیشه حق با او نیست و گاهی اوقات اشتباه می‌کند، اما مهم این است که او اشتباهات خود را تشخیص می‌دهد، حجم معاملات را درست انتخاب می‌کند و آن‌ها را کنترل می‌کند تا ضررها را محدود کند و میانگین سود را افزایش دهد.
  2. معاملات او کاملاً انعطاف پذیر هستند. بدین معنی که اصلاً روی معاملات خود تعصب ندارد و به عبارتی با آن‌ها ازدواج نمی‌کند. در نتیجه در صورت نیاز به راحتی آن‌ها را برعکس می‌کند.
  3. راز موفقیت جورج سوروس در انتخاب معاملات برنده، بزرگ و معاملات ضرر ده کوچک هستند. با توجه به همین جمله، می‌توانید به راحتی متوجه شوید که او گاهی مجبور به انتخاب معاملات ضرر ده هم است. منتها اصل مهم انتخاب معاملات کوچک و البته محدود، زیان ده است.
  4. به هیجان و ترس در معامله باید دقت فراوان کرد. او معتقد است اغلب احساسات سرمایه‌داران باعث تغییر روند بازار می‌شود و باید به این اصل دقت کرد.
  5. معامله بیش از حد و ریسک بیش از حد دقیقاً عین قمار است و نتیجه ای جز شکست ندارد. بنابراین با تحلیل و رصد کامل بازار قدم بردارید و اگر در این مسیر ضرر کردید، اشکالی ندارد. بلکه مهم این است که جلوی ضرر را بگیری و به حجم ضرر اضافه نکنید.
  6. به نقطه عطف در قیمت‌ها توجه کنید. چرا که وقتی روند‌ها به نقطه عطف خود می‌رسند، امکان حرکت قیمت‌ها در خلاف جهت بسیار زیاد خواهد بود. بنابراین شناخت این نقطه عطف و شناخت زمان مناسب خروج از آن بازار بسیار اهمیت دارد.
نوشتن دیدگاه