بهترین ساعت برای نوسان گیری در ارزهای دیجیتال

نوسان گیری یک مفهوم بسیار مهم در معاملات ارزهای دیجیتال است. نوسان گیری در رمز ارزها یعنی کسب سود از تغییرات قیمتی یک رمزارز. بازار ارزهای دیجیتال 24 ساعته هستند و شما هرگاه که اراده کنید می‎ توانید مشغول به کار شوید؛ اما افرادی که در این زمینه حرف ه‎ای هستند متفاوت فکر می‎ کنند. آن‎ها معتقدند در طی 24 ساعت شبانه روز، ساعت‎ های طلایی وجود دارد و هر معامله‎ گری باید به دنبال بهترین ساعت برای نوسان گیری ارز دیجیتال باشد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا ضمن پاسخ به پرسش مطرح شده، کمی هم تایم فریم‎ ها را به شما معرفی کنیم که بتوانید معامله موفقی داشته باشید.

در چه ساعت و روزی به بازار ورود کنیم؟

یک قاعده کلی وجود دارد "هرگاه بازار خلوت باشد به طور طبیعی حجم معاملات کاهش پیدا می ‎کند؛ برای همین نوسانات کم‎تری هم وجود دارد" پس با این حساب باید بازه‎ های زمانی شلوغ را پیدا کرد.

  • باز شدن بورس نیویورک

زمانی که بورس نیویورک باز می‎ شود حجم معملات به طرز فاحشی تغییر می‎ کند و هر چه از ساعات اولیه می‎ گذرد ارزش رمز ارزها بالاتر می‎ رود؛ در نتیجه طبق نظر کارشناسان بهترین زمان ورود قبل از باز شدن بورس نیویورک یعنی حدودا ساعت 16 الی 17 به وقت ایران است.

  • اول هفته

با وجود اینکه بازار معامله رمز ارز تعطیلی ندارد، بخشی از معامله‎ گران ترجیح می‎ دهند آخر هفته ذهن خود را از اعداد و ارقام خالی کنند؛ به همین دلیل در تعطیلات قیمت‎ ها کاهش پیدا می‎ کند و روز اول هفته بهترین زمان برای نوسان گیری است.

در چه ساعت و روزی به بازار ورود کنیم؟

راهنمای انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال

شما با انتخاب بهترین ساعت ورود هم ممکن است قادر به انجام یک معامله عالی نشوید؛ زیرا این تایم فریم یا بازه زمانی یکی از اصلی‎ ترین پارامترهای انجام معامله است. تایم فریم به یک بازه زمانی گفته می‎ شود که نمودار قیمت، تغییرات و نوسانات قیمتی را به نمایش می‎ گذارد.

متخصصان تایم فریم‎ ها را بر اساس استراتژی که دنبال می‎ کنند به سه دسته تقسیم می‌کنند:

  • تایم فریم کوتاه مدت: این تایم فریم بازه زمانی از یک دقیقه تا روزانه را شامل می‎ شود. در بین این بازه، نوسان گیری روزانه محبوب‎ تر است.
  • تایم فریم میان مدت: این بازه زمانی هم خود به سه دوره یک ماهه، دو ماهه و سه ماه تقسیم می‎ شود.
  • تایم فریم بلند مدت: این بازه زمانی محبوبیت خیلی زیادی ندارد و افراد کمی با آن کار می‎ کنند. بازه زمانی بلند مدت دو نوع یک ساله و دو ساله دارد.

برای انتخاب بازه زمانی مناسب برای نوسان گیری ارزهای دیجیتال به چند عامل باید توجه کنید:

  • ویژگی‎ های شخصیتی خودتان: اول از همه خودتان را بشناسید و تشخیص دهید در کدام حالت راحت‎ تر هستید. ویژگی‎ های شخصیتی مهم در این زمینه عبارت‎ اند از ریسک پذیر بودن، صبور یا عجول بودن و ... .
  • نوع سرمایه گذاری: هدف خود از سرمایه گذاری را مشخص کنید. چنانچه قصد انجام معاملات پر ریسک را دارید به سراغ تایم فریم‎ های کوتاه مدت بروید؛ اما اگر می‎ خواهید سهام خود را مدت زمان زیادی نگه دارید می‎ توانید تایم فریم‎ های بلند مدت را امتحان کنید.
  • تجربه کنید: دو مورد قبلی تئوری هستند و ممکن است برآورد درستی به شما ندهند. بهترین روش برای این که به تایم فریم مناسب خود برسید، آزمون و خطا است. با تجربه تایم فریم‎ های گوناگون نتیجه بهتری به دست خواهید آورد.
  • راهنمای انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارز دیجیتال

عده‎ ای از کارشناسان به دو دلیل استفاده از تایم فریم‎ های کوتاه مدت را پیشنهاد می‎ کنند؛ اول به دلیل این که معامله گران معمولا بعد از کسب کمی سود معامله خود را می‌بندند، تایم فریم کوتاه مدت را مناسب ‎تر می‎ دانند؛ و دلیل دوم آن‎ها نوسانات شدید بازار مخصوصا در بازار ایران است.

دلایل گفته شده کاملا درست است؛ ولی کافی نیست. حرفه‎ ای‎ ها معتقدند باید از تایم فریم ترکیبی استفاده کرد. آن‎ها می‎ گویند شما در ابتدا با استفاده از یک تایم فریم بلند مدت روند کلی بازار را تشخیص دهید؛ و در قدم بعدی با استفاده از یک تایم فریم کوچک تغییرات جزیی را هم تحت نظر داشته باشید. استفاده از این شیوه درصد موفقیت معامله را بالا می‎ برد.

معاملات رمز ارز پدیده‎ ای نو ظهور و پر از پیچیدگی است؛ به همین دلیل افراد در اولین تجربه‎ های خود خیلی سریع گیج می‎ شوند. ما در سایت آرینا اقتصادی به عنوان بانک اطلاعات اقتصادی سعی می‎ کنیم با ارائه نکات مهم به شما کمک کنیم تا یک معامله خوب داشته باشید. ساعت ورود به بازار و انتخاب تایم فریم مناسب از سوالات پر تکرار این حوزه است که در این مقاله سعی کردیم برای این دو سوال پاسخی جامع و با زبانی ساده ارائه دهیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده‌باشد.

 

نوشتن دیدگاه